img
img
img
img
img
برگزاری اولین جلسه شورای سیاست‌گذاری دومین جشنواره ملی عودنوازی قشم

به میزبانی مؤسسه شهرکتاب برگزار شد: 

برگزاری اولین جلسه شورای سیاست‌گذاری دومین جشنواره ملی عودنوازی قشم

با تشکیل نخستین جلسه شورای سیاست‌گذاری دومین جشنواره ملی عودنوازی قشم در مؤسسه شهرکتاب، اعضای این شورا، دبیر و دبیر اجرایی جشنواره معرفی شدند. طبق اعلام دبیرخانه، دومین جشنواره ملی عودنوازی قشم با همکاری مشترک مؤسسه شهرکتاب و سازمان منطقه آزاد قشم، از تاریخ ۲۵ تا ۲۸ فروردین‌ماه ۱۴۰۴ در جزیره قشم برگزار خواهد شد.

در این نشست که با حضور عادل پیغامی، مدیرعامل منطقه آزاد قشم، برگزار شد، محمد فیروزی به‌عنوان دبیر جشنواره و محسن فتاحی به‌عنوان دبیر اجرایی معرفی شدند. همچنین اعضای شورای سیاست‌گذاری شامل محمد فیروزی، مجید ناظم‌پور، سحر فروزان، نجمه صغیر، علی ابوالقاسمی، محسن فتاحی، کیوان فرزین و محمد پیری احکام خود را دریافت کردند.

اعضای شورا در نخستین جلسه خود با تأکید بر اهمیت تلفیق موسیقی عود با برنامه‌های فرهنگی و هنری، چگونگی زمینه‌سازی و ظرفیت‌سازی ساز عود در سطوح محلی، ملی و جهانی را مورد بحث قرار دادند. همچنین در این جلسه درخصوص استفاده از موسیقی در زنده نگاه‌داشتن میراث‌فرهنگی به‌عنوان یکی از اولویت‌های این جشنواره، گفت‌وگو شد. بدین‌ترتیب، دومین جشنواره ملی عودنوازی قشم در تلاش است تا ضمن گسترش هنر عودنوازی و ترغیب جوانان، عرصه‌ای برای ارتقای سطح موسیقایی کشور فراهم آورد.

هم‌زمان با معرفی اعضای شورای سیاست‌گذاری، فراخوان دومین جشنواره ملی عودنوازی قشم نیز منتشر شد. در این فراخوان آمده است که این رویداد با هدف ترویج و ارتقای سطح هنر عودنوازی، ارتقای فرهنگ و هنر جزیره‌ی قشم، و معرفی ظرفیت‌های بی‌نظیر این جزیره جهانی برنامه‌ریزی شده است.

طبق اعلام دبیرخانه، جشنواره در دو بخش رقابتی و غیررقابتی (آنسامبل) برگزار می‌شود. در بخش رقابتی، شرکت‌کنندگان بر اساس سه رده سنی «زیر ۱۴ سال»، «۱۵ تا ۱۸ سال» و «۱۹ تا ۲۵ سال» به تک‌نوازی ساز عود یا بربت خواهند پرداخت. در بخش غیررقابتی آنسامبل نیز، ترکیب اجرایی باید با محوریت ساز عود (شامل دوئت و گروه‌های بیشتر که حتماً باید دو ساز ملودیک وجود داشته باشد) را شامل شود. افرادی که در دورۀ پیشین به‌عنوان نفر اول انتخاب شده‌اند، تنها می‌توانند در گروه سنی بالاتر یا در بخش آنسامبل ثبت‌نام کنند. لازم به ذکر است که شرکت در بخش رقابتی تنها به‌صورت تک‌نوازی ساز عود یا بربت امکان‌پذیر است.

علاقه‌مندان می‌توانند از ۱۷ بهمن تا ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ برای ارسال آثار و ثبت‌نام، به تارنمای رسمی جشنواره به نشانی oudfestival.ir مراجعه کنند. همچنین بر اساس اعلام دبیرخانه، مراسم افتتاحیه این رویداد ملی در روز ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ از ساعت ۱۸ در تالار رودکی تهران برگزار خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *