کد مطلب: ۵۴۰
تاریخ انتشار: شنبه ۱ آبان ۱۳۸۹

مدیرعامل شهر کتاب: اینجا پاتوق دانشجویان است

۱۲ دانشجوی هنر دانشگاه تهران در طراحی محیطی شهر کتاب شرکت کردند و هرکدام با نگاه خود طرح هایی را به تصویر کشیدند که از میان آنان، «امیر انعامی»، «زهره سنایی» و «مهسا هدایتی» برگزیده شدند و در مراسمی از آنان تقدیر شد. این طرح ها به عنوان کار کلاسی درس «تصویرسازی تخصصی» انجام شده بود که قرار است شهر کتاب در طراحی محیطی فروشگاه های شهر کتاب و کارت های دعوت خود استفاده کند.

در ابتدای این مراسم مهدی فیروزان، مدیرعامل شهر کتاب، مجموعه تحت مدیریت خود را همچون خانواده ای بزرگ توصیف کرد که به دنبال استفاده از تمامی پتانسیل نخبگان کشور، بر اساس نظر آنان است. او گفت: «این ارتباط در شهر کتاب دو سویه است و تنها از طرف ما هدایت نمی شود. بلکه تک تک افراد همچون شماها در آن نقش ایفا می کنید و با یکدیگر می توانیم کار کنیم. حالا بر این اساس و این نقطه نظر می توانیم جدی تر شروع کنیم.»

فیروزان در تایید صحبت‌های‌اش ادامه داد: « همین طرح که با نقش شما و استاد محترمتان سرکار خانم مشیری اجرا شد، نشان از دو سویه بودن ارتباطات در شهر کتاب است. من به عنوان مدیرعامل هیچگاه به شما ایده ندادم و نظری را تحمیل نکردم، بلکه خودتان محیط شهر کتاب را دیدید و بر اساس نظرتان طرح خود را ارائه کردید. بلکه ما فقط بستر را فراهم کردیم. امروز من با عینک شما توانستم شهر کتاب را ببینم و با نظر بخشی از جامعه نسبت به این مجموعه آشنا شوم.»

مدیرعامل شهر کتاب علت ارتباط با دانشجویان و تبدیل کردن شهر کتاب، به پاتوقی برای آنان را این‌گونه تشریح کرد: «چه جایی بهتر از دانشگاه؟! دانشگاه و دانشجویان را بر اساس دو علت ترجیح می دهم: اول اینکه، چون دانشجو پرسنده است، معترض هم هست و موجب انتقاد از ما می شود و بهتر شهر کتاب و نقاط ضعف و قوتش را خواهیم شناخت. دوم اینکه، دانشجو قدرت جسارت و شجاعت دارد و آن کاری را که نگاه حرفه ای از انجامش می ترسد، او انجام خواهد داد.»

فیروزان سپس به بیان نظرش درباره طرح های محیطی دانشجویان حاضر پرداخت و کیفیت آن را بیش از حد تصورش دانست و گفت: «واقعا تعجب کردم؛ چون کارتان بسیار عالی بود که این محصول پتانسیل خودتان و اساتیدتان است. امروز می گویم شهر کتاب از آن شماست و شاید دیگر ما برای نقش آفرینی پیر شده باشیم. برای همین می خواهم فروشگاه های شهر کتاب را به پاتوقی برای جوانان تبدیل کنم.»

مهنوش مشیری، استاد گرافیک دانشگاه تهران هم در این مراسم با استقبال از بسترسازی شهر کتاب برای عمومی شدن طرح های دانشجویان، از طرح های دانشجویانش تقدیر کرد و آنان را «زیبا، کارکردی و فرهنگی» دانست. او گفت: « امیدوارم این طرح ها همگی به صورت عمومی نمایش یابد و شهر کتاب هم خوشبختانه مکانی برای دانشجویان و طرح های آنان شده است.»

در پایان این مراسم، مهدی فیروزان، مدیرعامل شهر کتاب به ارائه دلایل انتخاب سه اثر برگزیده پرداخت که البته گفت: «همه آنان ستودنی بودند، اما خواستیم طرحی را برگزینیم که در حال حاضر توان اجرای آن را در شهر کتاب داشته باشیم؛ والا در آینده سعی می شود، از تمامی آنان استفاده کرد.»

0/700
send to friend
مرکز فرهنگی شهر کتاب

نشانی: تهران، خیابان شهید بهشتی، خیابان شهید احمدقصیر (بخارست)، نبش کوچه‌ی سوم، پلاک ۸

تلفن: ۸۸۷۲۳۳۱۶ - ۸۸۷۱۷۴۵۸
دورنگار: ۸۸۷۱۹۲۳۲

 

 

 

تمام محتوای این سایت تحت مجوز بین‌المللی «کریتیو کامنز ۴» منتشر می‌شود.

 

عضویت در خبرنامه الکترونیکی شهرکتاب

Designed & Developed by DORHOST